Vacature: Zangdocent

📍 Ede  🧑🏻‍💻 1 of meerdere dagen per week  💰 €38 - €47 per uur


Ben jij zangdocent wil jij je kennis met anderen delen? Wil jij bijdragen aan het succes van onze leerlingen en je eigen ondernemerschap verder ontwikkelen?Wegens enorme groei van ons lesaanbod in Ede en de toekomstige verhuizing van een van onze docenten zijn wij op zoek naar een of meerdere zangdocenten.
Als zangdocent bij Novae Popschool werk je binnen een docententeam die verdeeld over meerdere locaties in Nederland lesgeven. In een flexibele en vrije werksfeer geef je zangles vanuit eigen ondernemerschap aan kinderen, jongeren en volwassenen.
Solliciteer direct!

Wie zijn wij?

Al meer dan 25 jaar is Novae Popschool dé plek in Ede waar we moderne, degelijke en inspirerende muzieklessen aanbieden die aansluiten op de persoonlijke wensen van onze leerlingen. We hebben al duizenden muziekliefhebbers geholpen, zowel beginners als gevorderden, bij het leren van een muziekinstrument en het nastreven van hun muzikale ambities. Onze belachelijk goede docenten, actief in de Nederlandse popmuziek, delen tijdens de lessen hun praktijkkennis en ervaring met hun leerlingen. En met succes! We helpen elk jaar leerlingen bij hun toelating tot een muziekopleiding. Muzikanten die na hun studie vaak zelf een inspiratiebron worden voor de nieuwe generaties Edese muzikanten als artiest, professioneel muzikant of als muziekdocent. 


Ons doel is om onze leerlingen te helpen hun eigen muzikale persoonlijkheid te ontdekken en te ontplooien. Daardoor worden ze geïnspireerd en gemotiveerd om  te blijven ontwikkelen en datgene wat binnenin leeft aan gevoelens te leren uiten in de muziek.

Docententeam Novae Popschool

Om welke lesdagen gaat het?

  • Maandag - locatie Ede (bestaande lesdag)
  • Woensdag - locatie Ede (bestaande lesdag)
  • Donderdag – locatie Ede (nieuwe lesdag)
  • Zaterdag – locatie Ede (nieuwe lesdag)

  We streven naar een lesdagen met 7 tot max 8 lesuren met werktijden tussen 13:00 – 22:30 u.

  Op dit moment meer dan 60 mensen op de wachtlijst die met smart wachten op de nieuwe docent!

Hier herken jij jezelf in 💡

 • Je hebt passie voor het lesgeven en bent gedreven om zowel de beginner als de (ver)gevorderde leerling te enthousiasmeren en hun talent te helpen ontplooien;
 • Je bent op de hoogte van wat er nu hip is en zich afspeelt in de muziekscene en hebt affiniteit met diverse muziekstijlen zoals pop, rock, jazz, gospel, metal, blues etc;
 • CVT of EVT - Je kent en leeft de zangtechnieken EVT en/of CVT en geeft daar actief uit les
 • Je kan begeleiden - Je kan met voldoende niveau jezelf en de leerlingen tijdens de lessen begeleiden op piano en/of gitaar
 • Je hebt ervaring met lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen, individuele lessen en lessen in duoverband;
 • je kan je goed inleven in de behoeften en interesses van de leerlingen/cursisten;
 • je bent zelfstandig en initiatiefrijk; je bent flexibel, een teamspeler, communicatief vaardig, accuraat en ambitieus
 • Je bent zelfstandig ondernemer met een KvK- en BTW-nummer en zakelijk en ondernemend ingesteld;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel - Je bent kwaliteits-, klant- en service gericht; en kijkt altijd wat jij aan een situatie kan doen in plaats van de schuld bij iemand anders te zoeken.
 • HBO werk & denkniveau - je hebt een HBO muziekopleiding (Lichte Muziek/POP/JAZZ/ROCK) of vergelijkbare studie afgerond of bent student in eindfase studie;
 • Je geeft les in het Nederlands en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Wat ga je doen?

 • Verzorgen van zanglessen aan kinderen, jongeren en volwassenen in individueel, duo, trio, of groepsverband.
 • mee ontwikkelen van specifiek marketingmateriaal om je lesdag te promoten
 • Organiseren van leerlingenconcerten
 • Planning en organisatie eigen lesrooster
 • Leerlingenadministratie van je eigen leerlingen middels onze eigen ontwikkelde softwareoplossing waarbij meer dan 90% van je administratie is geautomatiseerd.
 • Communicatie - verzorgen van een flexibel en correct lopende communicatie tussen jou, de organisatie, je leerlingen en ouders/verzorgers.

Onze samenwerkingsvorm

Omdat langdurige samenwerkingen tussen ZZP'ers en opdrachtgevers steeds vaker als schijnzelfstandigheid worden bestempeld, helemaal binnen de muziekscholen-wereld hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt aan een duurzame, toekomstbestendige samenwerkingsvorm zonder risico op schijnzelfstandigheid. Lees hier meer over schijnzelfstandigheid als ZZP muziekdocent.


Een samenwerking gebaseerd op een win-win-win situatie voor jou als docent, voor de leerling en de organisatie. Wij gebruiken daarom een variant van het beproefde franchise-model als basis voor de zakelijke samenwerkingsvorm tussen de popschool en haar docenten, waarbij we een eerlijk en transparant partnerschap aangaan om tot het geven van lessen te komen. 


Wat levert het jou op?

Een gezellig docententeam en leuke, leergierige leerlingen. Volle lesdagen, dus lekker verdienen. Op basis van onze samenwerkingsvorm en afhankelijk van de gegeven lesvorm is je netto omzet ergens tussen de €38 en €47 per uur, exclusief BTW. Wat kan resulteren in een gemiddelde netto omzet van ergens rond de €1.000 ex BTW per maand, 12 maanden lang, bij één lesdag met 8 lesuren.

Check onze mini-docu:

Na het kijken van deze video weet je precies wie we zijn, wat we doen en waarom we doen wat we doen. Daar wil je toch bij horen? 😉
Klik hier om te solliciteren

Word jij onze nieuwe Zang Held?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Sollicitatie - Vul de vragenlijst in.
 2. Kennismakingsgesprek - Telefonisch met Collin Leijenaar.
 3. Geef meer informatie - Vul de aanvullende vragenlijst in en neem een lesvideo op.
 4. Tweede gesprek - Bij Novae Popschool met Collin Leijenaar. Ontvang alle ins- en outs over de samenwerking.
 5. Overeenkomst - Onderteken de samenwerkingsovereenkomst.
 6. Feest! - welkom bij de club!
Collin Leijenaar - Novae Popschool
Ben je enthousiast geworden en kom je bij ons werken? Solliciteer dan direct!
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Collin Leijenaar via vacature@popschool.eu.
Klik hier om te solliciteren
powered by Typeform